'Simple Moments are Sometimes the Best Moments'

if you like my blog, do follow me!

Sunday, March 18, 2012

443. Makan Kering

Makan kering today...sebab lazy Sunday :D

MI cooked simple 'Sauced Boiled Eggs' (above) and below...'Tumis Pusu Sayur Kacang Panjang'.


Malasss betul MI hari ni...



Have a Great Sunday! Love you all!

Cheerio.


10 comments:

Small Kucing said...

i also rasa malas hari ni....

Puan Isah said...

Kikikikiki...thought MI the only one :p

No need to do work today la ho?

Mi children called 'MI mogok' if and when I am in this mood.

Enjoy your Sunday dear :)

CikLilyPutih said...

hari ni tak masak pun, makan luar je.. malas sgt nak masa?

Puan Isah said...

Lily, takpe, kalau MI pun, sekira hanya berdua sudah tentu makan luar. Apa boleh buat nak hidangkan yang lain2 ni..he he..

Ceria selalu!

[tErOmPaH bIrU] said...

lunch hour tapi lepak jak kat opis.. then, bila bukak jak blog Mak Isah.. nampak telor rebus masak merah.. siap da tomato bergala-gala gia.. kmk tomatoholic hehe.. huaaaa alu lapar.. LOL ;D

take care Mak Isah :)

Puan Isah said...

Biru, aihhh...masa lunch kenak sik gi makan la. Tok mesti jaga badan tok he he...

Lama MI sik masok blog MI so sorry for late reply k, MI gago sebab Ju pindah rumah baru nya, dah ya, WIFI MI Streamyx tok laju cam siput jak akhir2 tok.

You take care there ok?

Liza Abu Bakar said...

copy gambar kacang.. simple tapi menyelerakan.

[tErOmPaH bIrU] said...

Salam MI :D
rasa2nya hari Rabu (02 Mei) ya tek, MI da ke Pos Office kan?.. Biru rasa.. Biru da bertembong ngan MI dlm keramaian org di Pos Office petang itu.. masa ya MI bok masuk dan Biru cun2 bok selesai urusan di kaunter.. MAAF kerna sik berkesempatan nak negur MI huhu.. mulanya Biru kurang yakin takut salah orang hehe.. at last Biru jadi yakin benar.. betol la ya tek MI.. masa nangga MI driving waktu Biru nak melintas jalan kat tepi CIMB ya :)
Semoga Allah mempertemukan kita lagik utk saling bertegur sapa akhirnya hehe..
MI take care aittt :D

Puan Isah said...

Liza, sila kan...& Salam kenalan dari MI ye...

Puan Isah said...

Salam biru, isshh..kenak sik tegur MI la?
MI tok, mun dah byk nok dikerja memang jalan lurus jak he he..Ooo..2 Mei ya nang MI byk keja, nei ndak nya, first week of each month MI tok tukang bayar housebills, simpan asb anak2 etc..

Sori la mun MI sikda senyum2 he he..sebab sik tau ngan orang sik berani senyum klak pa ndak dipikir leh orang hu hu..

Salam sayang kat biru, you take care ye :D