'Simple Moments are Sometimes the Best Moments'

if you like my blog, do follow me!

Monday, May 17, 2010

274. Nice Blogger Award

Thank you CikLilyPutih for awarding me this pretty 'NICE BLOGGERS AWARD'.

As promised I shall now abide to the Rules :-

Questions below are copied from CikLilyPutih's award post :)

1) Copy award nie kat blog korang
Done

2) Buat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korang
I really appreciate and feel honored receiving this Nice Bloggers Award.
Thank you dear!

3) Jawab soalan2 tag nie;

i) Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
In the middle of trying to finish these tags and trying at the same time watching a 'Cold Case File' at CI @ Astro :)


ii) Apakah nama samaran korang
Well, my blog's name is blindperfect but Isah my real name :)


iii) Berikan 3 orang yang anda sayang
Susah ni, 3 jer? Banyak yang saya sayang lol...
My 5 cats -
Wiwi
Baby
Cemi
Melo
Mili


iv) Panggilan untuk si Dia
Ala...dah tua tua nak panggil 'ling' pulak ;p


v) Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
Takde la..tiap-tiap hari ada hadiah he he...

vi) Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
All blog names on this blog of mine I like! I love!

vii) Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda (I am doing 3 please :) but all three are the goodest! :p

1. lina- pg

2. rosaliza

3. EnaZarina@Lovely Kitchen


CONGRATULATIONS!


Cheerio.



2 comments:

E-na Zarina said...

Salam Puan Isah...
Tq sudi singgah Lovely Kitchen...Jemput dtg lagi...

Terima kasih juga atas award ni, terharu sangat coz sudi bg award kat E-na...tapi nak minta maaf byk2, E-na ambik awardnya jer tagnya tak dapat nak selesaikan...sorry once again...jangan kecik hati ye...

Salam kenal dari E-na.Moga akak sihat2 selalu and happy with your family...

Puan Isah said...

Salam E-na :)
Insyallah...akak akan kunjungi blog E-na yang comel tu kejap lagi.

Sama-sama E-na, akak tumpang gembira sebab E-na sudi menerima award ni. Takpe, takpe, akak tak kecil hati pun, E-na tak dapat selesaikan tag tag tu he he...

Singgah-singgah lagi ok, dan salam kenalan!